Followers

Monday, 21 February 2011

wanie touching......

cayang...im so sorry...petang tadi i touching dengan you sebenarnya..
you tak salah ape-ape pun..tapi i tetiba jerrr rasa tak sedap hati..,
you..??tadi i bukak account fb you..,"ELEN AZMI"..,hmmmm...ada somathing dalam tue..
you,..,???kenapa dia mesej you..???dia rinduu kat you ke..???
im jealous...,yep.im jealous sayang...,
sorry..sorry...
i tak tahu kenapa..petang tadi i rasa tak betul sikit..kepala i senget kot..
hehehehehehehehe...but now..alhamdulillah..everything okey dah sayang..,
you tahukan mana kelemahan i..you pun dah cukup fahamkan..???
sayang...i dah bagitau you kan..??if you rasa nak contact dengan dia..i tak kisah..walaupun i sakit..i perit..i kena terima...sebab lagi sakit kalau i tahu you contact senyap-senyap dengan dia...
i memang tak suka macam tue..i tak suke you buat sesuatu tanpa pengetahuan i..you tahu kan..????
so...jangan la you buat-buat tak tahu sayang..please..???
apa-apa pun kita memang kena berubah..untuk hubungan kita...
& i pun cukup tahu..you dah berubah dah..THANKS cayang..,
love you more more & more..
"bila sayang dah tak der..barulah abang boleh menggatal dengan perempuan lain"
remembered that words...
><

No comments:

Post a Comment