Followers

Tuesday, 22 February 2011

22 februari 1992

hari ini..hari kedua my cayang exam..,
semalam dah lepas paper BI & MATHE..,hmmm.,katanye okey jerr..
i harap sangat-sangat you betul-betul okey...
:-)
make me smile always..& smile sorang-sorang...huhuhuhuhu
i nak tergelak you tahu tak..you gugup ke time my mum call you..??
hello my mum just nak tanya you je..bukan nak marah-marah you pun..,
you ni..,takut tak bertempat..
okey..for today...
i harap sangat-sangat you tetap okey..semalam you dah study kan..??tapi memang hebat cara you study malam tadi...guna...????
hahahaha..malas i nak sebutkan kat sini nanti kata i GILA pulak..hehehehehe
takper la you study lar ikut cara you...asalkan masuk dalam kepala otak you...
ngeeeengeeengeee..
i selalu doakan yang terbaik untuk you cayang~
i memang nak yang terbaik untuk you..,
:-)
i miss you so much..,

always loving you..
ahmad bazileen bin azmi..
:-)
 

No comments:

Post a Comment