Followers

Thursday, 24 March 2011

♥ ♥ 24 March 2011 ♥ ♥

atooiii...yayang ku~!!!cyunx ta leyh tytO nih~!!!!
atoooiiiiii~!!!
tOloM..tOloM..uuuhhHhhh~
peWwwuuTt cyunX sAkiT canGat-canGat

=(

24 March 2011

saya bahagia bila bersamasama awak.....,
saya sayang awak sangatsangat....
saya harap segala impian kita akan jadi satu kenyataan....,
impian dalam hubungan kita.....

awak adalah segalanya bagi saya....
saya akan mencintai awak selamanya...
awak adalah cinta terakhir saya....

saya akan tetap menyayangi awak walau apa pun yang berlaku....,
saya yakin sekiranya ada masalah yang melanda..itu sekadar dugaan di mana ALLAH swt ciptakan untuk mengetahui di tahap mana kesabaran kita...

saya takkan henti menyayangi & mencintai awak
saya tetap akan menyayangi awak hingga akhir hayat saya....,

=)

Thursday, 24 February 2011

sadis

maaf sayang.............maaf sangat-sangat..,
i tahu i tak pernah jaga hati you..i tahu you dah banyak berkorban dalam hubungan kita..i mintak maaf sangat2....i tahu i tak pandai nak hargai you sayang...
i mintak maaf sangat-sangat..i harap i boleh tinggal kan semua perangai buruk i nih..i harap sangat-sangat sayang...,
i sayang kan you(ahmad bazileen b azmi)
i sayang kan hubungan ni...


LOVE you..

Wednesday, 23 February 2011

19teen already

you...??today is my brithday!!
23 februari 1992..,hahahahahahahaha
sekarang kita dah sebaya.,i suke sangat-sangat,,
dah makin dewasa kan i...??semoga perangai kebudak-budakkan i pun turut hilang..,
betul tak you..??you pun harapkan macam tuh kan..??betul tak sayang..???

thanks atas ucapan birthday tuh..,i suke sangat-sangat..
katak tuh comey sangat-sangat sayang..
i suke..suara katak tuh..macam suara you kan...???hahahahaha

LOVE you sayang...
posted by wanie..
 

Tuesday, 22 February 2011

tenangkan hatinya

YA ALLAH..,
tenangkan hatinya untuk menjawab soalan-soalan exam..,
ENGKAU lindungilah dirinya YA ALLAH..,
kasihanilah dirinya..,
ampunilah setiap dosa yang pernah dilakukan oleh dirinya..,
berikan yang terbaik untuk nya YA ALLAH..,
YA ALLAH..,rahmatilah hidupnya..berkatilah dirinya..,


22 februari 1992

hari ini..hari kedua my cayang exam..,
semalam dah lepas paper BI & MATHE..,hmmm.,katanye okey jerr..
i harap sangat-sangat you betul-betul okey...
:-)
make me smile always..& smile sorang-sorang...huhuhuhuhu
i nak tergelak you tahu tak..you gugup ke time my mum call you..??
hello my mum just nak tanya you je..bukan nak marah-marah you pun..,
you ni..,takut tak bertempat..
okey..for today...
i harap sangat-sangat you tetap okey..semalam you dah study kan..??tapi memang hebat cara you study malam tadi...guna...????
hahahaha..malas i nak sebutkan kat sini nanti kata i GILA pulak..hehehehehe
takper la you study lar ikut cara you...asalkan masuk dalam kepala otak you...
ngeeeengeeengeee..
i selalu doakan yang terbaik untuk you cayang~
i memang nak yang terbaik untuk you..,
:-)
i miss you so much..,

always loving you..
ahmad bazileen bin azmi..
:-)
 

Monday, 21 February 2011

wanie touching......

cayang...im so sorry...petang tadi i touching dengan you sebenarnya..
you tak salah ape-ape pun..tapi i tetiba jerrr rasa tak sedap hati..,
you..??tadi i bukak account fb you..,"ELEN AZMI"..,hmmmm...ada somathing dalam tue..
you,..,???kenapa dia mesej you..???dia rinduu kat you ke..???
im jealous...,yep.im jealous sayang...,
sorry..sorry...
i tak tahu kenapa..petang tadi i rasa tak betul sikit..kepala i senget kot..
hehehehehehehehe...but now..alhamdulillah..everything okey dah sayang..,
you tahukan mana kelemahan i..you pun dah cukup fahamkan..???
sayang...i dah bagitau you kan..??if you rasa nak contact dengan dia..i tak kisah..walaupun i sakit..i perit..i kena terima...sebab lagi sakit kalau i tahu you contact senyap-senyap dengan dia...
i memang tak suka macam tue..i tak suke you buat sesuatu tanpa pengetahuan i..you tahu kan..????
so...jangan la you buat-buat tak tahu sayang..please..???
apa-apa pun kita memang kena berubah..untuk hubungan kita...
& i pun cukup tahu..you dah berubah dah..THANKS cayang..,
love you more more & more..
"bila sayang dah tak der..barulah abang boleh menggatal dengan perempuan lain"
remembered that words...
><

permudahkan lah dia

YA ALLAH..,
permudahkanlah baginya untuk menjawab exam...,
ampunilah dosa-dosanya YA ALLAH..,
engkau lindungilah dia YA ALLAH..,
berikanlah yang terbaik untuknya..,
amin~

21 february 2011

assalamualaikum & selamat pagi....
hari nie..elen a.k.a my beloved boy..akan 'berperang'..,hek3
for this week dia exam...wanie harap elen okey je...
lagipun sepanjang weekend lepas dia memang bagus..,
dia tak outing malah ambil alternatif untuk study..,im happy....
kalau boleh memang semester last ni..,wanie nak kongkong dia..
kongkong untuk kebaikan dia..,
nak yang terbaik untuk dia..nak umi & abah proud of him..,
im not perfect..but im try to be the best for you & for all of my family...
:-)
poted by niey.......
LOVE you e-len!!!
sayang kamu rindu kamu..
tak sabar tunggu you balik sayang~..,

masih baru

hello readers..,hai..assalamualaikum & selamat pagi...,
setelah lama menjejak cara-cara nak create blog..lastly..
terhasil jugak...
ngeeee~.,
bermula lah perkongsian cerita antara kami..,
cerita kehidupan kami..,kisah cinta kami..,
blog ini..,satu perkongsian antara kami..,
elen + wanie
eleniey..,
thanks for you sayang sebab memberikan keizinan untuk semua ini..,
semoga kasih sayang antara kita tetap utuh..
insya-ALLAH..